Ervaringen

|Ervaringen
Ervaringen 2018-07-02T12:20:33+00:00

ja, wat moet ik nog toevoegen aan al deze mooie verhalen over Davey. O ja, mijn eigen verhaal 🙂
Ik kwam bij Davey voor een piep in mijn oor. Ons eerste contact was telefonisch en hij verklaarde, dat hij ging kijken of hij kon helpen. Hij zei ” als we binnen 3 behandelingen geen verbetering zien, stoppen we ermee”. “Ik ga je niet aan het lijntje houden”. Bij de eerste behandeling vond hij de volume knop van de piep. Hij gaf heel goed en duidelijk aan hoe het in elkaar kan zitten en hoe hij te werk gaat.
Mijn piep is (al)3 kwart in volume verminderd. Het is fijn om te weten dat er een relatie is, bij mij van stress en de piep en hoe ik er aan kan werken om de volume te minderen.
Davey is authentiek, heeft echte interesse in de mens en is (zover het in zijn macht ligt) oplossingsgericht bezig.

Monique

Na jaren lang bij verschillende fysio’s gezeten te hebben ben ik uiteindelijk bij Davey terecht gekomen. Davey is een professioneel, enthousiast en een eerlijk persoon! Ik heb 6 jaar geleden mijn schouder gebroken en heb 6 jaar lang klachten gehad. Na 5 behandelingen ben ik momenteel klachtvrij! Ik ben super tevreden over de behandelingen en het proces! Nogmaals bedankt:)

Tamara Vink

Na 4 jaar met klachten te hebben gelopen van een tennis elleboog met functie verlies en pijn in rust, na 5 pittige behandelingen, weer mijn oude arm terug. Het is een feest om weer in de tuin te kunnen werken, poetsen of brief te schrijven ZONDER pijn.
Dank nogmaals hier voor!!

Jozien Brouwers

Kwam terecht bij fysio vanwege spanningen in mijn kaak, uiteindelijk mijn nek en onderrug laten behandelen.
na hele lange tijd eindelijk geen last meer gehad van mijn nek en onderrug.
dit resultaat bereikt na 1 tot 2 behandelingen.

tnx Davey, zal je zeker aanraden bij andere mensen.

michiel remeijer

Al jaren had ik last van mijn SI-gewricht met uitstraling naar mijn been. Gewone fysio hielp, maar zeer kort. Ik ben bij Davey terecht gekomen en hij vertelde me dat dry needling voor mij de oplossing zou zijn. Na een aantal behandelingen gaat het nu al een tijd erg goed. Hij verwees me ook door naar de podoloog voor zooltjes, omdat dat ook zou helpen om mijn klachten weg te houden. super blij en weet hem te vinden mocht ik weer last gaan krijgen, want het zal altijd mijn zwakke plek zijn. Dus Davey top gedaan, zal zeker iemand naar je doorverwijzen.

Xandra Scriwanek

Enige tijd had ik nekproblemen, hoofdpijn, kaakpijn en voelde mij duizelig.
Bijna was ik op het moment dat ik dacht dat ik daar maar mee moest leren leven. Want ik heb per slot van rekening een nekhernia.

Maar: de redding was nabij toen ik terecht kwam bij Davey. Hij heeft mij op een ongelofelijke wijze op de rails gekregen. Na een aantal behandelingen was ik van mijn nek-, kaak- en hoofdpijn af en ook de duizelingen waren verdwenen. Bij mijn laatste behandeling heeft hij ook nog eens mijn rug soepeler gekregen.

Met andere woorden: ik ben ontzettend blij dat ik bij Davey terecht ben gekomen. En mocht ik weer problemen ondervinden dan weet ik dat ik na een behandeling weer (letterlijk en figuurlijk) vooruit kan.

Bedankt Davey voor jouw kunde, jouw inzet maar ook vooral voor jouw enthousiasme!

Sandra van Dongen

Na heel lang met een knieklacht gelopen te hebben en spanning tussen mijn schouderbladen terecht gekomen bij davey van vliet. Na een intake begonnen met de behandeling van mijn knie doormiddel van dry needling en masseren. Naar een aantal keren was deze klacht verdwenen en is hij verder gegaan naar de schouderbladen ook hier was ik door middel van dry needling heel snel vanaf.
Super goed super snel super professioneel

Esmiralda

Ik heb ruim 5/6 jaar rond gelopen met pijn in de nek en schouders en hier door hevige hoofdpijn klachten gehad, dit kwam van spanning waar me lichaam erg op reageerde. Met een paar behandelingen met dry needling zijn de hoofdpijn klachten weg gegaan en was het alleen nog even spieren los maken en was ik eindelijk na zoveel jaar klachten vrij. Ik ben zeer tevreden geweest met davey en hij legt alles heel goed en makkelijk uit zodat ik het ook begreep. Als ik in de toekomst weer wat zou hebben kom ik zeker terug!

Wendela janssen

Blij dat ik hier terecht ben gekomen. Davey neemt de tijd is vrolijk, enthousiast en gedreven.
Mijn klachten en pijn zijn echt een heel stuk minder en ik functioneer beter.
Zelfs mentaal geeft hij een positieve boost mee

Gees Wondergem

Door een tip van mijn moeder bij fysio Van Vliet terecht gekomen. In eerste instantie behoorlijk sceptisch, want bij binnenkomst in Waddinxveen kwam ik op een omgebouwde zolderkamer terecht. Niet de witte fysio-ruimtes die ik gewend was, maar toch maar door gegaan met de behandelingen.
Zoals bij andere ervaringen te lezen, liep ik ook al jarenlang met schouder- en nekklachten rond. Gevolg daarvan was wekelijks lichte tot zware hoofdpijnen. Eigenlijk had ik de hoop op herstel al opgegeven, omdat meerdere fysio’s mij vooral hielpen door oefeningen mee te geven die ik zelf voor lange tijd/ altijd moest gaan doen. . Dit vond Davey niet de juiste oplossing, hij wilde de klacht echt verhelpen en blijven zoeken waar de klacht vandaan kwam. Bij de behandeling hoorde ook een maand geen koffie en alcohol, om echt alle nevenfactoren uit te kunnen sluiten. Uiteindelijk heeft dry needling bij mij geholpen, waarbij ik eerst goed na moest denken of ik naalden in mijn hoofd wel een goed idee vond.. Uiteindelijk toch in mee gegaan en deze behandeling heeft mij echt van mijn hoofdpijnen afgeholpen, wat mij uiteraard zeer veel waard is. De nek- en schouderklachten zijn ook nagenoeg verholpen, waardoor ik binnen 2 maanden (circa 6-7 behandelingen) kan concluderen dat ik pijnvrij door het leven ga. Davey, dank je wel!

Menno Bogtstra

Davey is professioneel, enthousiast, volhardend en vooral ook erg (positief) nieuwschierig, wat een grote drijfveer is om te kunnen achterhalen wat het probleem/ oplossing is. Het kan niet zo zijn dat hij iets niet begrijpt en zal er alles aan doen om het probleem uit te zoeken en de oplossing te vinden! Of je nu een week of al een paar jaar met een probleem zit, ga bij Davey langs! Zelf ben ik bij meerdere therapeuten geweest, maar hier voel ik mij erg prettig bij en de behandelingen hebben zeker een positief effect! Bedankt!

Bas Tonnissen

Na een paar jaar bij verschillende therapeuten geweest, Dave is diegene geweest die mijn klachten heeft verholpen. Hij luistert goed naar je en legt alles goed uit. Hij is erg gedreven en neemt elke klacht serieus. Ik kom hier uit mijzelf minimaal 6x per jaar terug voor een apk (alle spieren even losmaken, zodat het niet erger word). Ik raad hem iedereen aan, vanwege zijn enthousiastme en wat hij allemaal kan.

V

Op 24 september 2016 kreeg ik helse pijnen in mijn onderrug, na diverse onderzoeken dachten ze dat het de SI gewricht was. Daarbij ook een nekhernia gekregen. Al 2 jaar lang van alles uitgeprobeerd: Fysio, Cesar en Mensendieck, Tens apparaat, NIETS hielp, alleen met 2 x daags Tramadol 100 mg en Paracetamol 1000 mg was de pijn te verdragen.

Uiteindelijk pas geleden door een tip van een buurvrouw bij Davey van Vliet terecht gekomen. Hij past Dry Needling bij mij toe en geeft een goede uitleg met wat hij aan het doen is en… Yesss!! Eindelijk al weken van mijn rugpijn af.

Davey je bent een kanjer!! Wat ben ik blij dat ik jou heb leren kennen. Wat een ander niet lukte, lukte jou al na 1 behandeling.

Fabiola Zijlmans

Al jaren kampte ik met schouderklachten een plekje dat altijd en elke dag aanwezig was.
Probeerde eerst me werkzaamheden aan te passen en meer te letten op me houding maar de pijnklachten bleven, had alles al geprobeerd kraker, osteopaat, heel veel verschillende soorten massages maar niets hielp gekeken werd er in het ziekenhuis met een echo of ze daar iets konden zien maar ook dat was niet het geval.
Het frustreerde mij enorm dat iedereen het plekje wel voelde maar niemand me er vanaf kon helpen.

Ik had mijzelf er al enigszins bij neergelegd dat ik met deze klachten zou moeten omgaan totdat ik Davey ontmoete
Ik dacht ik heb alles al geprobeerd dus dit zal ook wel niet werken, Maar hij overtuigde mij in het gesprek die we samen voerden om het te proberen en te kijken of zijn werkwijze wel zou werken bij mij, en wat ben ik blij dat ik ben gegaan!!
Naar een aantal behandelingen was er merkbaar een verschil en de pijn veel minder aanwezig. En nu zelfs pijn vrij!

Dus mocht je denken ik heb van alles al geprobeerd dit zal bij mij ook niet werken dan juist doen! Het zal je doen verbazen.

Angela van den Berg

Davey.
Was ik jou jaren maar eerder tegen gekomen……Via een inval fisio bij ons op t dorp kwam ik bij jou terecht met veel klachten waar ik jaren mee liep .last van evenwichtsorgaan hoofdpijn nek klachten en doof gevoel in mijn handen.jij had van gaan ik wat mee doen. ….wauw topper…..Geen doof gevoel meer in mijn handen.nek echt wennen zonder pijn en druk.
Loop nu zelfs in t donker zonder duizelingen. Meer energie er gaat een wereld voor mij open.het moest zo zijn dat jij op mijn pad kwam .
BEDANKT !

Jolanda van der graaf

ik ben met nek en schouderklachten bij davey gekomen.Al jaren had ik deze klachten ben er nooit vanaf geweest. Na 1 behandeling met dry needling voelde ik mij al een ander mens.Kon mijn hoofd beter draaien en de pijn was minder.Na 3 behandelingen is de pijn weg .Ook voor andere klachten heeft hij goed advies gegeven .Davey luistert goed wat je klachten zijn en is eerlijk over behandeling of hij het wel of niet kan verhelpen.Ik hoop dat mensen met klachten niet blijven doorlopen maar davey bellen. Had dit ook veel eerder moeten doen.Ben heel blij wat davey heeft gedaan voor mij. mieneke.

mieneke

Al jaren had ik last van lage rug klachten, mijn toemalige fysiotherapeut heeft mij 14 behandelingen gemasseerd maar dat mocht niet baten. Na 14 behandelingen was ik er klaar mee en had ik mijn toemalige baan al opgegeven omdat men dacht dat dat de oorzaak was inverband met zwaar fysiek werk. Bij mijn nieuwe werk liep ik tegen Dave aan die mij aanbood om graag eens te kijken of hij mischien iets kon vinden wat de ander over het hoofd heeft gezien. Na 2 behandelingen kwam Dave erachter dat de oorzaak niet in mijn rug maar in mijn knie en heup te vinden was !! Na een aantal dry- needling behandelingen en een verwijzing naar een podoloog ben ik nu klachten vrij en dat binnen 3 maanden !! Dave is iemand die echt tijd en energy in je steekt en het een uitdaging vindt om jou te helpen en je klachten weg te krijgen en in mijn geval met succes !!!!! Dave heel erg bedankt, echt een aanrader!

 

Leen van Zomeren

Ik heb 2 jaar met een tennisarm gelopen en had elke week fysio. Helaas mocht niks helpen qua pijn. Per toeval kwam ik bij Davey terecht omdat mijn fysio met vakantie ging en ik geen behandeling kon missen om enigszins de pijn te verlichten. Binnen 4 maanden heeft Davey d.m.v. dry needling ervoor gezorgd dat mijn tennisarm over ging. Inmiddels heb ik al 3 maanden geen fysio meer en is mijn tennisarm weg. Ik kan nu weer alles doen en heb nergens geen last meer van. Ik kan dus wel zeggen dat ik super tevreden ben over deze aanpak.

Een jaar of 10 heb ik last van een hardnekkige slijmbeursontsteking in mijn heup.
Idere keer ging het iets beter en kwam hij heftiger terug. Nu kon ik er ook niet meer van slapen, bijna niet fietsen en slecht lopen. Kortom ik was ten einde raad.
Door verhuizing, hadden er 4 huisartsen en 5 fysio’s en een orthopeed naar gekeken, maar ik knapte dan heel kort op en moest er mee leren leven.
Ten einde raad naar Davey op een warme voorjaarsdag. Er kwam een jongen met korte broek en slippers uit het kamertje en ik dacht “ojee, een stagiair”
Nee hoor Davey. Hij nam alle tijd en vroeg goed door. Het was ook duidelijk, na 2 keer geen verbetering, dan stoppen.
Hij begon met dryneedling en behandelde een aantal drukpunten. Hij zag nog een paar mankementjes, die hij gelijk meepakten. Na een week of 3 begon ik weer beter te slapen. Toen ik niet voldoende opknapte werd ik doorgestuurd naar een podoloog,die mij ook een zet de goeie kant op gaf.
Omdat hij en ik met vakantie gingen, heeft hij mijn man een paar kneepjes van het vak geleerd.
Ik ben nu een maand of 4 verder en ik slaap weer door. Kan weer fietsen en wandelenen mijn conditie gaat met sprongen vooruit.
Davey hartelijk bedankt en geniet van je wereldreis.

Joke

Helemaal top die davey ik liep al jaren met hielspoor en kreeg tehoren van de podoloog dat het chronisch was geworden en dat ik er mee moest leven…….maar davey wilde mij toch gaan helpen om te kijken of ik er vanaf kon komen ……ik ben weeken lang als een spelde kussen gebruikt maar dit niet zonder resultaat….ik ben er zo goed als af van mijn hielspoor ….nu even wennen om zonder pijn te lopen bedankt davey

Natasja

WAT EEN TOPPER!!!!

8 Maanden geleden bij een fysio terecht gekomen voor een ontstoken voetpees, maanden geoefend op een halve bal. Doorgestuurd naar orthopeed. Die meet mij steunzolen aan. Ik ging steeds meer mank lopen en orthopeed zei dat bil, heup en rug vast zaten, dus rust en fysio……dat zou wel een hele kluif worden voor de fysio zei hij nog….
Ik had gehoord dat er een nieuw soort fysio in het dorp zat, dus ik dacht, die ga ik bellen. Ik kon direct terecht.

Precies 2 weken ben ik naar Fysio Davey geweest. Na 1 behandeling liep ik al bijna pijn vrij. Steunzolen mocht ik aan de wilgen hangen.
2x per week deed Davey “dry needling” en allerlei drukpunten bewerken.
Ik kan mijn geluk niet op. Ik loop weer normaal, kan weer fietsen en heb geen pijn meer!!!

Kortom Davey is voor mij een tover fysio. Als ik ooit weer iets mankeer, ga ik zeker naar hem terug. Een topper!!

Miriam de Haas

Davey is voor mij de aller beste fysiotherapeut die er is!

Na ruim 2 jaar enorm veel pijn in mijn nek en uitvalsverschijnselen in mijn arm, ben ik nu pijnvrij. Als ik een dag in een verkeerde houding gezeten heb of iets zwaars getild heb merk ik nog een soort stijvigheid, dit trekt na een nacht slapen weg en voorheen bleef ik er heel veel last van houden.

Waar andere fysiotherapeuten al die tijd twee keer per week bezig geweest zijn, heeft Davey het in 3 behandelingen verholpen met dry needling therapie.

Ik ben zo blij dat ik over Davey gehoord heb en deze stap van therapie genomen heb.
Davey neemt goed de tijd om notie van je te maken en draagt waar hij kan bij in het bedenken van een oplossing. Verder kijkt hij ook naar andere plekken waar wel eens pijntjes gezeten hebben, want die kunnen naar zijn zeggen (en hij heeft er verstand van ) mee te maken hebben.

Davey vond mij een interessant project bij de intake en ik kan jullie zeggen hij heeft dat interessante project haar oude ik weer terug gegeven. Ik ben hem heel erg dankbaar en raad ook iedereen aan om eens contact op te nemen met Davey.

Davey veel plezier met je wereldreis en nogmaals enorm bedankt!

Karin

Via mijn zoon ben ik bij Davey terecht gekomen. Ik had al een tijd last van nek/trapezium. Davey neemt in het eerste consult ruim de tijd om uit te leggen wat zijn aanpak is. Pas dan gaat hij kijken wat de klacht precies is. Vervolgens probeert hij er achter te komen wat de oorzaak van de klacht is. Ik kon mijn nek, beide kanten op, geen 90 graden draaien. Davey heeft dat met dry needling al na een behandeling verbeterd. Aan het einde van de sessie heeft hij een ogentest gedaan waaruit blijkt dat ik met 1 oog niet goed zag. Zo zijn we erop gekomen dat ik waarschijnlijk een verkeerde houding had achter mijn bureau tijdens mijn werk. Bij de opticien ( Bart de Romph, overigens ook zeer aan te bevelen!) bleek dat ik last had van een mouche volante ( floater). Bart heeft mij doorverwezen naar dr. Gerbrandy die de floaters weglasert. Inmiddels twee behandelingen van dr gerbrandy gehad waardoor Bart mijn sterkte kon meten. Ik heb een computerbril gekocht. Door het letten op mijn houding tijdens het werk zijn mijn nekklachten verdwenen. Ik kan Davey van harte aanbevelen.

Nico Russchenberg

Na al heel lang, heel veel getintel in de rechterkant van mijn gezicht te hebben, waar huisarts etc. geen oplossing voor wisten.
Ben ik gelukkig bij Davey terecht gekomen.
Hij heeft van alles onderzocht en ook dry needling toegepast.. Het heeft wel even geduurd om het te vinden, maar Davey heeft echt alle mogelijk- en onmogelijkheden onderzocht, omdat hij pas tevreden was als hij het had gevonden…
Uiteindelijk heeft hij dan gevonden dat het kwam door de druk van een rib in mijn linkerborst de, die waarschijnlijk op een oude wond drukt (leken taal van mij).
Na een aantal behandelingen waardoor het steeds minder werd is nu het getintel verdwenen. .
Naast dat Davey in mijn ervaring een hele goede therapeut is. Is hij ook heel aardig en betrokken en ondanks ons leeftijdsverschil was er ook een klik waardoor ik zijn adviezen ook ter harte nam.
Ik ben Davey nog heel dankbaar en kan hem iedereen aanbevelen.

Nico Ribbens

Na veel te lang doorgelopen te hebben met een knieblessure opgelopen tijdens hardlopen werd mij aangeraden contact op te nemen met Davey. Dit heb ik uiteindelijk toch maar gedaan.
Ik kon gelijk terecht in de fijne aangeklede praktijk. Davey luisterde goed naar mijn verhaal, de vermoedelijke oorzaak, mijn klachten en zeker ook mijn wensen. Dit was uiteraard weer hardlopen.
Davey stelde Dry-needling aan, ik houdt niet van dit soort behandeling, eerlijk gezegd houdt ik uberhaubt niet van behandelingen. Juist daarom was het fijn om te merken dat ik gelijk op mijn gemak was bij Davey.
De uitleg rondom de behandeling was top, ik vond het zelfs interessant! We maakte een vervolg afspraak, maar Davey zei dat ik waarschijnlijk al snel verbetering zou merken. 3 dagen later ben ik weer begonnen met hardlopen (rustig aan begonnen) mijn klachten waren helemaal weg, ik wist niet wat ik mee maakte! Na 4 keer hardlopen heb ik de vervolg afspraak dan ook afgezegd (Tegen het advies van Davey in) nu 2,5 maand verder ben ik nog steeds van mijn blessure af en kan lekker hardlopen. Zodra ik iets heb, weet ik waar ik heen ga… Davey van Vliet

Sebastiaan van Goolen

In 2012 heb ik tijdens het lesgeven (lichamelijke opvoeding) een kogel van 3 kg. tegen de achterkant van mijn hoofd gekregen.
Na deze ervaring heb ik altijd last gehad van mijn nek, waarbij ik vaak spit pijn had en bepaalde momenten als een robot bewoog.
Meerdere fysiotherapeuten hebben geprobeerd mijn klacht op te lossen, dit is niet gelukt. Ik heb daarna geaccepteerd dat ik altijd last zou hebben van mijn nek.
Na een tip van een collega, kwam ik bij Davey van Vliet. Davey heeft na 1 behandeling (Dry Needling) meer voor elkaar gekregen dan 4 jaar andere fysiotherapeuten.
Vandaag de dag kan ik mijn nek weer 90 graden draaien en wanneer dit minder wordt, ben ik met 1 afspraak weer op niveau.
Ben daarom ook erg tevreden.

Mike de Jong

Na een wintersportongelukje en een ‘ stuitersessie’ op een trampoline was ik weken niet in staat om normaal te lopen. Na een week of twaalf had ik de zaak nog steeds niet onder controle. Dus rondgevraagd wat nu echt een goede fysio zou zijn. Daar kwam maar 1 naam uit; Davey van Vliet.

Nu heb ik de afgelopen jaren meerdere fysiotherapeuten benaderd voor verschillende klachten. Davey is tot nu toe de enige die luistert naar je klachten, een aantal hypotheses opstelt, deze test en van daaruit de klachten behandelt.

Met succes, mag ik wel zeggen. Ben nu voor negentig procent van mijn klachten af.

Bijkomend voordeel; mijn zoektocht naar een capabele fysio is over. Volgende keer val ik gewoon weer bij Davey binnen,

Robert Boetje

Na jaren hoofdpijnklachten en diverse specialisten en therapeuten afgelopen te hebben ben ik via mijn huisarts bij Davey terecht gekomen.
Vanaf het eerste gesprek en behandeling wist ik dat dit goed ging komen.
Davey ging er met volle overtuiging tegenaan en wist mij met zijn behandelingen beter te maken!
Eindelijk iemand gevonden die zonder medicijnen maar met Dry Needling mij van mijn jarenlange hoofdpijnklachten heeft afgeholpen!!
Ik ben hem dan ook zeer dankbaar!

Hans Verboom

Na een goede bevalling, toch regelmatig urine verlies overgehouden. Ik heb daar twee jaar mee rond gelopen. Vaia de huisarts, naar onderzoeken in het ziekenhuis en een speciale bekkenfysiotherapeut geweest. Helaas mocht niets helpen. Een operatie zou onvermijdelijk zijn. Totdat ik via via hoorde over Davey. Hij zou mijn laatste poging zijn, anders toch maar een operatie. Hij kwam er achter dat ik erg veel spanning rond mijn blaas had. Die spanning is in de jaren opgebouwd. Na een aantal behandelingen is de spanning ruim verminderd en heeft het verlies met 95% afgenomen. Ik kon zelfs weer eens met mijn kindje op de trampoline springen zonder verlies. Het dagelijkse leven os zonder verlies weer een stuk aangenamer. Davey, dank je wel!

Francis

Davey,
Geweldig bedankt! De pijnen die ik meer dan 6 maanden had aan mijn beide bovenarmen ben ik kwijt dank zij jouw professionele behandelingen.
Ik kan weer pijnloos slapen.
Voor een succesvolle fysio behandeling kan ik zal ik jou dan ook bij iedereen graag aanbevelen.
Nogmaals dank Davey,
Gr
J.Tofield

J.Tofield

Ik werk in de schoonmaak en kwam Davey toevallig tegen in het pand waar ik op dat moment aan het werk was.
Omdat hij mij zag met een brace om mijn pols vroeg hij of ik klachten had. Ik zei…..n beetje n vervelende elleboog, maar t valt wel mee.
Nou……zei hij ik ben fysiotherapeut en zou er wel naar kunnen kijken als u dat wil. Vrij snel daarna heb ik een afspraak gemaakt.
Het bleek niet in de elleboog, maar in mn pols te zitten. Hij werkt met naalden, om de blokkades te verbreken. En echt…….het werkt.
Ik heb geen klachten meer aan mn pols. Nu ben ik bij hem voor mn nek, schouders en hoofdpijn. De boel zit n beetje vast.
Al na 1 of 2X gaat t n heel stuk beter. Na de behandeling heb ik n beurs gevoel. En eenmaal thuis heb ik het koud.
Maar hij kan echt toveren. Dank je wel Davey.

Marjolijn van Klink

Na jarenlang eenzijdige hoofdpijn met nek en schouderklachten en met regelmaat naar eigen fysio kwam ik terecht bij Davey. Door zijn enthousiaste en kennis van zaken begon hij de behandeling dmv Dry Needling, ben niet snel onder de indruk maar na inmiddels 4 behandelingen maak ik een klein sprongetje ik heb al een tijdje geen hoofdpijn meer!! Hoe fijn is dat ik had nl wel gemiddeld 1 à 2 keer per wk hoofdpijn. Nu over 1 maand terug voor controle. Thanks Davey!

Diana Verbeek

Davey
heeft mij van de tinteling in mij bovenbenen binnen 3 maanden door middel van dry-needeling afgeholpen . Dit terwijl ik er al ruim 7 jaar last van heb gehad. Langs het huisarts, ziekenhuis meerdere fysio’s het heeft allemaal niet geholpen. Daarnaast is hij een leuke jonge kerel, waar je snel op je gemak voelt. Bedankt man . Ik kan het iedereen die wat langer met klachten loopt van harte aanbevelen om het in iedere geval te proberen.

Pieter-Jan Licht

Ik was al een tijdje onder behandeling bij een praktijk voor mijn schouders. Herstel liet op zich wachten. Een bekende van mij wees mij op Davey. Na een aantal behandelingen met dry needling herstelde ik snel van mijn klachten. Een bijzondere zorg is wat Davey levert. Met zijn duidelijke uitleg en vakkundige benadering kan ik hem aanbevelen.

Leon

Ik maakte kennis met davey in 2015 op de sportschool. Ik begon met sporten vanwege een revalidatie progamma. Ik ervaar davey als een deskundige fysiotherapeut die niet alleen kijkt naar de fysieke klacht maar een die ook probeert om het geestelijke in balans te brengen ik ben nog steeds in behandeling en ben super blij met het dry needling. Davey kan ik ten zeerste aanbevelen

Thea de wit

Ik heb al zeker 4 jaar last van mijn nek met uitstralingen naar beneden en naar boven. Dit ging gepaard met veel hoofdpijn en verkrampingen tussen de schouderbladen. Dit was soms zo heftig dat het vaak al pijn deed met ademhalen. Ik was hier nu al 2,5 jaar voor onder behandeling bij mijn eigen fysiotherapeut. Mijn fysiotherapeut stelde zelf davey voor als waarnemend fysiotherapeut en zij dat ik zijn behandeling eens moest proberen. Nu een half jaar verder ben ik zeker van 80% van mij klachten af en heb ik bijna geen hoofdpijn meer. Davey is een zeer goede fysiotherapeut die verder zoekt dan de plek waar je last hebt. Davey is zeer gepassioneerd in zijn werk en alles wat met lichaam en geest te maken heeft. Dit is in alles te zien en te merken hoe hij met zijn patiënten omgaat en behandeld. Hij luistert goed naar de klachten en je verhaal erachter en pakt het probleem dan aan. Ik ben je zeer dankbaar voor wat je al bekijkt heb en wat er nog komen gaat,want we gaan uiteraard voor klachten vrij!

Sandro huizinga

Al meer dan een jaar had ik last van mijn rug. Wanneer ik op mijn zij ging liggen leek het wel of er iets vast ging zitten bij mijn rechter schouderblad. Dat merkte ik dan niet gelijk maar wanneer ik mijn schouderbladen uit elkaar bewoog knakte er iets. Het gebeurde steeds vaker en het voelde steeds heftiger. Toen ik bij Davey was voor iets anders besloot ik er toch maar eens naar te vragen. Hij wist ook niet gelijk wat het was maar wilde me wel helpen het op te lossen. Door middel van dry needling ging het langzaam wat beter. Het is nu al bijna weg!
Wat ik zo fijn vind bij Davey is dat hij verder denkt dan de meeste fysiotherapeuten en je ook oprecht wilt helpen.

Sandra Martijn

Via een zakelijke relatie werd ik geattendeerd op een bijzondere behandelaar.
Na bezoek aan een waarnemend huisarts dacht men aan een laterale liesbreuk.
Een hiernavolgend bezoek in in het ziekenhuis bracht aan het licht dat fysiotherapie de oplossing zou zijn….
Wachtend op een reactie van de huisarts kwam dus Davey van Vliet via een relatie in beeld.
Ook die relatie had goede ervaringen.
Klachtomschrijving: vaak zakkend door het linkerbeen met het gevoel dat het in de heup ook niet lekker zit…
Ik maakte kennis met Davey van Vliet in de boerderij op de Onderweg in Waddinxveen.
Binnen 2 minuten herkende ik een enthousiasme zoals ik die van mezelf herken in de dagelijkse werkzaamheden.
Deze jongeman heeft een passie, een doel, maar vooral het vermogen om mensen met vage klachten heel duidelijk uit te leggen wat er gebeurt.
Davey luisterde naar mijn verhaal en ging gelijk aan de de slag.
Er zijn natuurlijk honderden reacties die door velen als “kerst of sterke verhalen” kunnen worden weggezet.
Maar hier is er maar 1 waarheid:
Na vier behandelingen en enkele massages loop ik weer 2 keer in de week bij de atletiekvereniging in Alphen aan den Rijn.
Klachten zijn weg, snappen doe ik het nog steeds niet.
Davey van Vliet, bijzonder, betrokken, en waarschijnlijk als “jonge hond” op weg om met al zijn enthousiasme nog heel veel mensen te helpen.
Dank je wel.

Berry Nohlen

Ten gevolge van polio loop ik enigszins mank.
Hoewel ik daar 80 jaar lang weinig last van gehad heb, kreeg ik dit jaar veel pijn in mijn bovenbeen, waardoor elke stap een kwelling werd.
Toen maar aan fysiotherapie gedacht en zo kwam ik terecht bij Davey. Na 8 behandelingen loop ik nu weer pijnvrij, dankzij de dry needling behandeling.
Davey bedankt, je hebt een wonder verricht.

Jenny Lutters

Bij toeval (Davey verving tijdelijk mijn fysiotherapeut) bij Davey terechtgekomen en daar meteen ook gebleven 🙂
Wegens ernstige spierpijn en verzuring kan ik slechts korte tijd zitten/staan. Dankzij dry needling heb ik ongeveer een dag of vijf 80% minder pijn waardoor mijn leven een stuk leuker is geworden. Voor mij een wereld van verschil!
Davey is een fijne en kundige fysiotherapeut. Heel tevreden over en blij met Davey

ester

Ongeveer een jaar geleden kwam ik via via bij Davey terecht. Al jaren lang had ik hoofdpijn, nekklachten en uitstralingspijnen naar mijn pols, hand en vingers. Enigzins sceptisch contact opgenomen met Davey, wat kunnen een paar naaldenprikjes nu voor je doen was mijn idee, ik liep tenslotte al jarenlang bij een “reguliere” therapeut. Na een aantal behandelingen al geen hoofdpijn meer en de spanning vanuit mijn nek is zeker met 80 % afgenomen waardoor de uitstralingspijnen ook een stuk minder zijn.
Nu af en toe nog eens langs om de boel “los te prikken”. Dat je zo blij kunt zijn met wat naaldenprikjes:-).

Monique

Na zeer enthousiaste verhalen van mijn dochter verleden jaar ook bij Davey van Vliet ( dry needling) terecht gekomen.
Al jaren en jaren last van nek en schouders met bijkomende hoofdpijn.
Na een paar behandelingen al van mijn hoofdpijn af. Nekklachten 90% afgenomen. Nu af en toe een onderhoudsbeurtje. Werkt perfect.
Davey BEDANKT.

José

Ben per toeval bij Davey terecht gekomen.
Heb verschillende therapeuten en osteopatie geprobeerd maar m’n al ruim 10 jaar aanhoudende nekklachten konden niet ongedaan worden gemaakt.
In de maand Juli kreeg ik ook nog eens enorme rugklachten onderin.
En ik kwam Davey op m’n pad.
Na 1 behandeling was de hevige rugpijn rustig en onder controle.
Ik heb toen ook m’n nekklachten aangekaart en kwäm met (DRY NEEDLING) in aanraking.
Ook had ik 10 jaar last vam een opkomende hoofdpijn vanuit m’n nek.
Iedere dag was het aanwezig en Davey heeft het na 2/3 behandelimgen met zo’n 80%weten optelossen.
Nu na meerdere behandelingen kan ik weer super goed functioneren.
Door de zware belasting van m’n werk heeft hij een soort “onderhoudschema” aanbevolen ,hetgeen me prima bevalt.
Ik ben Davey erg dankbaar voor alles wat hij voor me betekend.

Wilbert van Vliet

Super fysio.denkt met alles mee .is heel kundig .heeft verschillende technieken waar wij als gezin erg tevreden over zijn.zowel dryneedling als de massage enzovoort.zijn inzet is echt enorm .echt iemand die om zijn patiënten geeft en meedenkt naar de beste oplossing qua behandeling.

fam veulings

Twee jaar met knie problemen en vele consults, fysio, foto’s en mri-scans verder kwam ik bij van vliet. Een no nonsens aanpak met de wil voor een echte oplossing. Evenzo de bereidheid om te kunnen zeggen dat hij geen oplossing heeft. Verfrissend in aanpak en gepassioneerd over het vak. Ik ben onder de indruk. En echt geholpen.

Erwin

Ik heb Davey leren kennen toen hij anderhalf jaar geleden inviel bij de fysio praktijk waar ik toen liep. Er was meteen een klik, maar ik wist dat het maar tijdelijk was. Ik ben later wel naar hem toe gegaan voor massages, Mijn overstap naar van Vliet Fysiotherapie voor mijn fysio behandelingen is dit voorjaar geweest.Ik liep voor een zere/stijve nek bij de andere fysio, maar er was geen verbetering en ik kreeg er alleen maar hoofdpijn bij. Ik kwam Davey toen tegen en mocht bij hem langs komen. Na één behandeling was de pijn voor 75% weg en had ik geen hoofdpijn meer. Dat heeft voor mij de doorslag gegeven om met al mijn fysio klachten naar hem toe te gaan.Davey straalt rust uit, geeft je persoonlijke aandacht en gaat ervoor om de fysieke klachten bij je op te lossen, ook al heeft het tijd nodig. Dank je Davey voor al je energie die je in mijn behandelingen stopt.

Marion

Ik kwam via mijn werk (kapster ) in kontact met Davey van Vliet. Een praatje over ditjes en datjes kwamen we op mijn klachten. Zoals Davey over zijn werk vertelde was ik nog niet eerder tegen gekomen. Gelijk een afspraak gemaakt. En wat heel veel fysio’s NIET voor elkaar kregen ….. Davey wel. Dank je wel Davey dat ik nu klachten vrij ben.

Elsbeth

Na zes jaar ziekenhuizen- en pijnpolitraject vanwege een beschadigde zenuw in mijn enkel, kwam ik bij Van Vliet Fysiotherapie om te ondervinden of dit mij zou helpen om de pijn aanzienlijk te verminderen / weg te nemen. Al na slechts een aantal behandelingen (Dry Needling) was ik blij verrast wanneer ik merkte dat de pijn eindelijk minder werd! Er is nu maar één speldenprikje voor nodig om de pijn in zoverre te verminderen dat deze voor mij bijna niet meer merkbaar is. Geweldig blij met de hulp van Van Vliet Fysiotherapie!

Melissa van der Kraats

Ik heb inmiddels ervaring met verschillende therapeuten.
Waar Fysiorherapie Van Vliet zich in positieve zin onderscheidt ten opzichte van anderen is de persoonlijke aandacht en de oprechte betrokkenheid om fysieke ongemakken ECHT op te lossen.
Ik ben dan ook zeer tevreden over de hulp en dienstverlening.

Elwin Bacas

Verplicht